Vodka

Se Deep South Distillery’s egne opskrifter på lækre drinks og cocktails

Køb vodka online hos Vinhøkeren

Vinhøkeren et lokalt forankret vinfirma, som præsenterer det danske marked for fantastisk sydafrikansk vin og spiritus på en helt usnobbet måde. Her er det kærligheden til det gode håndværk, i forhold til vin- og spiritusproducenter, som driver værket. Vi har tabt vores hjerte til Sydafrika. Et land som udover fantastisk natur og mennesker også producerer fremragende vin og spiritus. Vi vil gerne vise danskerne de fantastiske produkter, som bliver fremstillet i Sydafrika, og derfor har vi håndplukket et stort udvalg af det bedste, Sydafrika har at byde på. Vores udvalg tæller både vin og anden spiritus, og der er noget for enhver smag.

I Sydafrika finder man destilleriet Deep South, som flere gange er blevet belønnet med priser for deres fantastiske vodka, gin og anden spiritus. Her finder du forskellige vodkaer, som hver især finder anvendelse i lækre cocktails.

 

Din leverandør af online Vodka

Nu er det blevet nemt at få vodka leveret, så dit barskab altid er udstyret med denne spiritus, der kan blandes med mange forskellige ingredienser, så du kan blande drinks cocktails af høj kvalitet. En god cocktail eller sjus er både lækker på hverdagsaftener, hvor man har brug for lidt selvforkælelse og i gode venners lag. Her kan du serverer lækre drinks for venner og familie, når I er færdige med en god middag. Så er rammen sat for hyggeligt selskab. Vi har vin og spiritus. Det gode selskab må I selv sørge for.

 

Køb vodka online og få leveret til døren

Du kan i ro og mag udvælge den vin og det spiritus, som du har hørt om eller gerne vil prøve, og få de valgte produkter leveret lige til døren. Vi pakker dagligt ordre, så der er ingen grund til et tomt vin- eller barskab længere. Når du bestiller stort hjem, sparer vi tid på pakningen. Denne besparelse vil vi gerne dele med vores kunder, som bestiller vodka og anden spiritus online, og derfor tilbyder vi mængderabat, som altid fremgår af vilkårene på vores hjemmeside.

 

Vodka shop med gode priser

Selvom kvaliteten på de produkter, som du finder på Vinhøkerens hylder, er af uovertruffen kvalitet, betyder det ikke at vores priser er i den høje ende. Vi importerer selv de produkter, vi forhandler, og derfor kan vi tilbyde nogle af markedets bedste priser. Faktisk tilbyder vi prismatch, hvis du finder en anden dansk forhandler, hvor de samme produkter findes billigere. Du kan trygt afgive din ordre i dag velvidende om, at du har fundet den bedste pris på fantastisk vin og spiritus fra Sydafrika.

 

Shop Vodka fra prisbelønnet producent

Deep South Distillery er garanti for fantastiske produkter, og er flere gange blevet belønnet med diverse priser for deres vodka og anden spiritus. Det kan virkelig smages uanset hvilken type vodka, du er på udkig efter. Prøv eksempelvis den innovative chili vodka, som giver den kendte smag af chille, men uden sved og tårer. Her kan alle være med, og du kan frit eksperimenterer med andre ingredienser og finde på lækre cocktails, som du kan serverer for venner og familie, når I hygger jer sammen.

 

Vodka webshop for dig

Inspirationen til Vinhøkeren startede på vores rejser til Sydafrika. Her tabte vi vores hjerte til naturen, kulturen og de fantastiske mennesker, som er bosiddende i dette fantastiske land. Vi oplevede også fantastisk vin og spiritus, og besluttede os for at dele disse produkter med de danske forbrugere. Det skulle foregå på en simpel og usnobbet måde, hvor fokus er på kvalitet, viden og personlig relation.

Derfor finder du produkter fra sydafrikanske producenter, som vi samarbejder med. Vi stiller store krav til kvaliteten af vores produkter, og det ved vores leverandøer. Kun det bedste er godt nok, og det kan virkelig smages på den vin, vodka og anden spiritus, som du kan bestille til hoveddøren fra vores hjemmeside.

Da vi selv har udvalg de produkter, som vi forhandler i på vores hjemmeside, har vi også et indgående kendskab til produkterne. Denne viden deler vi gerne med vores kunder, så kontakt os endelig i dag, hvis du har spørgsmål til sydafrikansk vin og spiritus. Vi kan hjælpe dig med inspiration og valg af produkter, så kontakt os i dag. Så finder vi sammen det, som du leder efter.

Aldersbekræftelse

For at købe vores produkter skal du bekræfte at du er over 18. Ved at klikke på Enter bekræfter jeg, at jeg er over 18 og vil overholde ovenstående erklæring.

eller

Nyd altid ansvarligt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.