Gin

Pris v/1 stk.

239 kr.

V/ 3 stk. V/ 6 stk.
229 DKK pr. flaske 219 DKK pr. flaske

Pris v/1 stk.

239 kr.

V/ 3 stk. V/ 6 stk.
229 DKK pr. flaske 219 DKK pr. flaske

Se Deep Souths egne opskrifter på lækre drinks og cocktails

Her finder du kvalitets gin og anden spiritus

Vinhøkeren er en helt igennem usnobbet vin-og spiritusforretning, hvis mission er at tilbyde vin og spiritus af fremragende kvalitet til en pris, hvor de fleste kan være med.

Vi er specialiseret i produkter fra Sydafrika, som er et land vi har besøgt flere gange. Det betyder, at vi har fremragende kontakter på den sydafrikanske vin- og spiritusscene. Disse kontakter gør det muligt for os at forhandle vin, gin og anden spiritus til særdeles fordelagtige priser.

I forhold til sydafrikansk gin samarbejder vi med destilleriet Deep South, som producerer fremragende spiritus. Gin er en essentiel ingrediens i en række fantastiske cocktails, og her får du et produkt, som er langt fra de discountudgaver af den klassiske spiritus, som ofte finder anvendelse på billige barer og i private hjem.

Med produkter fra Deep South kan du nemt mixe en cocktail, som smager fantastisk til en hyggelig aften i gode venners eller familiens lag.

Køb gin af god kvalitet online

På vores side finder du et pænt udvalg af vin og spiritus, som vi selv importerer fra vores Sydafrikanske samarbejdspartnere. Da vi selv importerer vores produkter, kan vi forhandle dem til en særdeles konkurrencedygtig pris, og vi tilbyder prisgaranti på de produkter, som vi forhandler i vores webshop, som vi har fyldt op med produkter, der henvender sig til den kvalitetsbevidste livsnyder. Livsnydere som sætter pris på god smag og kvalitet.

Gør et godt gin køb

Vinhøkeren er stedet, hvis du er på udkig efter gin Sydafrika. Her samarbejder vi med destilleriet Deep South, som producerer produkter, hvor der virkelig er kræset for kvaliteten. Vi leverer over hele landet, og du kan opnå rabat, når du køber stort ind. På denne måde kan du gøre et godt køb, hvis du skal holde fest eller blot ønsker at fylde barskabet med kvalitetsprodukter, som kan gøre hverdagen lidt rarere.

Her får du en troværdig forhandler af online gin

Hos Vinhøkeren har vi et godt forhold til vores kunder, og vi arbejder hver eneste dag på at bibeholde dette gode forhold. Det kan ses på vores kundeservice, hvor du får personlig hjælp til besvarelsen af de spørgsmål, som du måtte have. Vi har selv håndplukket de produkter, som du finder i vores udvalg, og derfor har vi et stort kendskab til disse produkter.

Vi hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål til vores produkter, og vi vender altid hurtigt tilbage på forespørgsler, så du kan trygt handle med Vinhøkeren, når du er ude efter vin og spiritus af høj kvalitet, hvilket er vores absolutte specialitet. Vi har gode produkter på lager, og glæder os til at dele dem med dig.

Sydafrikansk gin online

Der er noget særligt ved gin fra Sydafrika. De fantastiske klima og den frugtbare jord giver perfekte forudsætninger for et godt produkt. Deep South Destillery er fantastisk gode til at bruge de lokale ingredienser i deres produkter, hvilket sikrer fantastiske smagsoplevelser. Destilleriet står selv for dyrkningen af de urter, som bruges i deres produkter, og dette kan man tydeligt smage på produktet.

Deep South har vundet flere priser for deres produkter, og nu kan du selv blande fantastiske cocktails derhjemme, hvor du kan nyde noterne af de urter, som anvendes i fremstillingen.

Gin shop med personlig betjening

Som tidligere nævnt har vi et stort kendskab til de produkter, vi forhandler. Derfor kan vi altid svare på de spørgsmål, som du måtte have til vores produkter. Hos Vinhøkeren mødes du af kundeservice i øjenhøjde, som taler i et sprog, som du forstår. Vi hjælper dig gerne, når du skal finde det helt rigtige produkt.

Shop gin med mængderabat

Hos Vinhøkeren kan du opnå rabat, når du køber stort ind. Når vi pakker store ordre er vores udgifter til pakningen mindre per flaske, og denne besparelse deler vi med vores kunder. Du kan læse mere om mængderabat, fragtomkostninger og andre vilkår på vores hjemmeside eller kontakter vores venlige kundeservice, som sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Vi samler på trygge og tilfredse kunder, og det mærker man tydeligt i kontakten med vores kundeservice.

Gin forhandler med fokus på Sydafrika

Som tidligere nævnt samarbejder vi med Deep South Destiliry, som er eksperter i fremstillingen af gin og anden spiritus. Deep South Gin fremstiller prisvindende produkter, som nydes i hele verden for den gode kvalitet og fremragende smag.

Vi glæder os til at præsentere dig for Deep South, så du også kan svare den fantastiske kvalitet, som er et varemærke for destilleriet og deres forskellige produkter.

Besøg vores gin webshop i dag

Se vores store udvalg i dag. På vores hjemmeside finder du mere information om de enkelte produkter, så du kan finde noget, som passer til dine ønsker og behov. Hos vinhøkeren er der noget for de fleste. Vi pakker ordre dagligt, så du kan have dine bestilte varer i hænderne indenfor kort tid.

Ved store køb kan du både opnå mængderabat og gratis fragt, så det kan betale sig at alliere sig med venner, naboer, kollegaer eller familie, som også er på udkig efter vin og spiritus af høj kvalitet, som samtidig er til at betale.

Vi glæder os til at høre fra dig, hvis du har spørgsmål til vores produkter, hvor svaret ikke fremgår af informationen på hjemmesiden eller hvis du har andre spørgsmål, som vi helt sikkert kender svaret på.

Bestil i dag og bliv klar til at servere fantastiske cocktails for dig selv eller dine gæster.

Vi glæder os til at behandle din ordre.

Aldersbekræftelse

For at købe vores produkter skal du bekræfte at du er over 18. Ved at klikke på Enter bekræfter jeg, at jeg er over 18 og vil overholde ovenstående erklæring.

eller

Nyd altid ansvarligt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.